След подадения сигнал дежурна оперативна група от Районното управление в града

...
След подадения сигнал дежурна оперативна група от Районното управление в града
Коментари Харесай

Само за няколко дни: Откриха поредно тяло край водоем в Кърджалийско

След подадения сигнал дежурна оперативна група от Районното ръководство в града е направила оглед. Не са открити следи от насилствена гибел. Екип на Спешния център оказал техническа помощ на полицейския екип.

Трупът е превозен за аутопсия в Отделението по правосъдна медицина в болничното заведение в Кърджали. Образувано е досъдебно произвеждане и са проведени оперативно-издирвателни дейности за идентифициране на мъжа.

РУ-Кърджали приканва жителите, които имат информация за липсващ човек в този регион, да позвънят на тел.112 или в ръководството на тел.0361/ 69 623.

Това е следващото тяло, намерено край водоем в Кърджалийско. На 17 април тялото на изчезнала 65-годишна жена от Ардино бе открито в коритото на река Ардинска.

На идващия ден в дере в землището на село Девесилово, община Крумовград, също бе намерено мъртвото тяло на 66-годишен локален гражданин, като за евентуална причина за гибелта бе посочено удавяне. 

На 20 април пък в микроязовир в землището на село Лимец, община Крумоград, беше открит мъртвец на 59-годишна локална жителка, като по него също нямаше следи от насилствена гибел.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР